Toerisme

Een interactieve tour door je stad, dierentuin of natuurgebied!

Een avontuurlijke wandeling, een speurtocht of een fietstocht die je met een smartphone kan volgen. Op een leuke en hedendaagse manier je stad, dierenpark of natuurgebied laten zien!

Werking   Tarieven

mogelijkheden

Stadswandeling

Toeristen en dagjesmensen kun je rondleiden en laten kennismaken met je stad. Laat in een citytrip de mooie gebouwen zien, maar dan met oog voor detail. Want met pakkende foto’s of een online video kun je vaak toch méér laten zien: Details die anders over het hoofd worden gezien.

Speurtocht

Wat dacht je van een informatieve rondleiding waarbij je bezoekers via een uitgezette speurtocht op zoek kunnen naar de bewoners van je dierentuin. Of laat ze meer informatie bekijken of horen via het inscannen van een QR code.

Interactieve tochten

Neem jong en oud mee met een wandeling of(fiets)tocht in nostalgische dorpjes of laat ze verbazen over schitterende natuurgebieden. Geef ze informatie over de streek en de dieren die er leven. Maak er niet alleen een informatieve tour van, maar zet (ook) een spannende interactieve speurtocht uit met vragen en foto-puzzels waarbij punten gescoord kunnen worden!

Uitgebreide mogelijkheden

Je kunt verschillende trajecten uitzetten, kort en lang, en natuurlijk in elke gewenste taal als je dat wilt. Maak deelnemers/bezoekers automatisch attent op de nabijheid van extra bezienswaardigheden of bijvoorbeeld restaurants. Ook kun je als organisator berichten sturen naar alle deelnemers/bezoekers.

Gebruik, maatwerk en ondersteuning

Neem een abonnement voor een vaste lage prijs per maand. Daarbij zijn altijd updates en nieuwe technische mogelijkheden zonder extra kosten inbegrepen! Wil je een grafische opmaak volgens eigen huisstijl, wil je maatwerk mogelijkheden of heb je ondersteuning nodig bij het opzetten van trajecten, het maken van foto's of online video? Ook deze opties zijn mogelijk.

WebAdventure:
Jouw eigen
online avontuur!

Start nu het avontuur!
Hou me op de hoogte!